Home journal Hello Fresh & Say Yes

Hello Fresh & Say Yes

Internet Marketeer Eigen & Wijze

Heb je ons geproefd in de Hello Fresh box? Wil je dolgraag meer weten en vraag je je af: wat zijn brood chips? Je bent dan op de juiste plek! Brood chips zijn gemaakt van (geroosterd) brood en voorzien van een seasoning in drie authentieke smaken. Brood chips zijn vele malen minder vet dan traditionele chips en ze bevatten geen kunstmatige toevoegingen en kleur-, en smaakstoffen. Een zoutje waar je YES tegen zegt.

Say Yes? Wat een gekke naam

Dat weten we, maar we maken een zoutje met natuurlijke ingrediënten waar je met een gerust hart YES tegen kunt zeggen zonder kunstmatige additieven. Want je wordt toch ook niet blij van dit soort toevoegingen? Van brood chips raak je echt verzadigd en dat gebeurt minder snel met traditionele chips.

Een zoutje dat geen beleg nodig heeft

Stel dat je schoonmoeder onverwachts op visite komt en tot je grote verbazing heb je helemaal geen hapjes meer in huis. Je graait door je kasten en je ziet dat je nog een zakje met brood chips hebt. Gelukkig, dat is weer opgelost! Brood chips hebben van zichzelf al een lekkere smaak, dus je kunt ze gewoon zo op tafel zetten. Beleg is hierdoor helemaal niet nodig. Wat ook lekker is, is dat je zelf een dipje maakt met bijvoorbeeld tomaat, knoflook en tijm. Dat mag natuurlijk wel. 😉

Welke smaak past bij jou?

Houd je van een milde smaak of mag het van jou wel iets pittiger zijn? Aan elke wens hebben we gedacht en daarom hebben we drie smaken voor je in de aanbieding: Gouda Cheese, BBQ en Sour Cream & onion. Welke wil jij wel graag proberen?

Mis geen enkel nieuws over Say Yes

Volg ons ook op Facebook en Instagram, zo mis je geen enkel smakelijk nieuws! Bekijk onze Facebook pagina en zoek ons ook eens op via Instagram! 😉